Winter Wonderland

 

Hello och välkomna till min blogg!

Jag har äntligen tagit mig i kragen och startat upp en blogg, har tänkt starta en i flera år men nu äntligen är det dags, haha.

Jag kommer främst att skriva och lägga upp bilder om det som jag brinner för, vilket är min familj, resor, utflykter, skönhet, mode, hälsa mm.

Dessa bilder är tagna igår och är från en utflykt vi gjorde till Garphyttans nationalpark. Dock blev detta ett kortvarigt besök den här gången då vi inte trodde att det skulle finnas snö 20 min utanför Örebro stad, haha! men Tjii fick vi och hamnade i winter wonderland. Denna upptäckt skall tas tillvara på och om vädret tillåter blir det en tur dit till helgen för att åka pulka med vår son. (sambon vet inte att jag redan bestämt det men men, haha!)

Shelly, hunden på bilden är en av våra hundar. Vår andra hund är för tillfället hos min sambos bror då loppan på bilden löper och hanen blir tokig, vilket man kan förstå.

Kläderna kommer från Lager 157 och jag älskar dem verkligen, passar utmärkt att mysa i samtidigt som man kan ha dem till utflykter osv.
Mina örhängen är från Ur & Penn kostar 25kr vilket är toppen för mig då jag slarvar bort allt vad smycken heter på några veckor. Helt hopplös är jag!
Säger till sambon att han får absolut inte köpa dyra smycken för då kommer jag inte våga bära dem ändå.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *