Marieberg

90% av bilderna blir dock som de nedan, hahaha!

Tisdag 

Först skulle vi ta oss ut och ta en långpromenad, Miralem hatar när man klär på han ytterkläder men när man kommit utanför dörren blir han genast glad. Måste komma på ett knep så att han ser ytterkläder som något roligt, om det ens är möjligt. Svetten lackar redan innan jag kommit ut genom ytterdörren och jag frågar mig själv, varför inte bara stanna inne? Men det är så skönt när man väl kommit ut så det gör det värt det! Miralem somnade nästan direkt och jag kunde gå en promenad på 1,5h. Underbart! Förutom att jag lyckades trampa i hundskit. Har också haft ett j*kla humör för det inte fanns Cola Zero hemma, någon mer som är beroende utav läsk mer än mig?

När sambon kom hem från jobbet tog vi en sväng till Marieberg köpcentrum för att jag behövde få komma ”ut” lite och Miralem gillar den lilla lekplatsen på nedervåningen. Hittade även bilar däruppe som blev en ny favorit men kostar 26kr för ett åk, dyrt! Vill minnas att de kostade max 15kr när jag var liten.

Det är allt bra tur att man måste jaga lilleman när man inte får shoppa lika mycket som man brukar, vi sparar pengar för en resa till Kroatien/Bosnien och eventuellt en tur till Italien i sommar. Vi ska vara borta över en månad, hur NICE? can’t wait!!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *