On The Road Again

Idag vaknade jag på ”rätt” sida och känner mig mer positiv och energisk. Miralem valde att ge oss sovmorgon och vi vaknade vid 9.30, Lovely, jag behövde det verkligen! Vi åt en stadig frukost och lekte lite inomhus sedan klädde vi på oss för att ta en långtur. Snön har kommit hit till Örebro och det är verkligen en helt annan känsla att gå ut och gå när naturen är täckt i ett vitt täcke av både snö och frost. Miralem sov hela turen så det blev inga foton på honom idag men bombar med naturbilder istället!

Shelly fick ha på sig sitt fina täcke som är från Hansbo, drömmen är att en dag matcha henne med en häst. Haha! Gud vad jag saknar hästar, vissa dagar mer än andra och detta är just en sådan dag.

Har börjat försöka att äta mer proteinrik mat och dra ner på kolhydrater, dags att ta tag i formen igen med andra ord! Tänkte kanske posta några övningar jag kommer att göra dagligen här på bloggen inom en snar framtid. Håll utkik här om ni är nyfikna!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *