Sniper In The Woods

Hej allesammans! 

Är det någon som missar att jag trivs bäst ute i naturen?
Här laddas mina batterier bäst och idag vart det en tur till en skog i Nora.
Att hela familjen var med är det bästa med helger! Jag bestämde mig för att vi skulle ta en liten stig och Nisvet (Partner) ifrågasatte mitt val flera gånger men jag envisades med att det skulle gå, fick tillslut inse att stigen är nästintill omöjlig med en vagn haha! Nisvet kallade mig då för: En person som är för positiv och envis, och jag kan hålla med för när jag väl bestämt mig är det ofta det som gäller.

Nisvet som inte är ”van” skogsmänniska ryckte till när han hörde fler skott avlossas på långt håll och frågade mig med lite rädsla i rösten när han hörde ett svagt brummande ljud.
N: Vad var det för något?
J: Det var säkert en cross eller snöskoter, vadårå?
N: Näe, men jag är ju inte så van i sån här miljö. Vill inte att vi ska hamna på privat mark och ha någon som siktar på oss med sniper
J: hahaha!, tror du vi har hamnat i Texas, vi är i Nora.

Haha, Gud vad jag skrattade! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *