Vårdcentralen

 

I Tisdags var jag på vårdcentralen och hade med mig min lilla kille också, vilket var bra då jag hade fullt upp med honom istället för att sitta där och irritera mig över att det tog 35min att få komma in och bli undersökt. Hade fått tid 13.45 och kom in 14.20, förstår att man har mycket att göra men vissa människor har jobb de måste komma tillbaka till inom en viss tid och även andra saker.
Väl inne i rummet kollar hon på knölen kanske 20sek max och säger: Det där ser inte farligt ut, hör av dig om den blir större. 150kr för 20sek och 35min väntan var så inte värt det!

Jag har blivit hemskickad med ”uttöjda” ledband i ca 3månaders tid innan jag äntligen fick en magnetröntgen där det visade sig att menisken var skadad och korsbandet var av.  Jag har nästan blivit hemskickad när jag var gravid med 40graders feber då min ena gång från njuren var tilltäppt (njursten).  Finns säkert flera incidenter men dessa är de jag minns klarast. Att jag inte har så mycket tillit till varken vårdcentraler eller sjukhus är väl inte något ja ska sticka under stolen. Känns som ett lotteri när man är där och man ska sitta och hoppas på att man får en ”seriös” person.

Är det någon mer än jag som tycker att man inte blir tagen seriöst på vårdcentraler/sjukhus?

Efter besöket tog jag, Miralem och vår hund Shelly en långpromenad. Välbehövligt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *