Vill inte gå hem

I måndags var hela familjen på Lek och buslandet här i Örebro och hade det trevligt. Det är jättebra för Miralem att ta ut sin energi då han har överskottsenergi som heter duga. En sak jag aldrig mer kommer ha på mig när jag är här, Jeans! oavsett om de är stretchiga så känns det som att man inte kan röra sig och de hasar sig ner så man går där och drar mest i sina byxor, haha! När vi skulle gå hem kastade sig Miralem på marken och började gråta, Jag och Nisvet kollade på varandra: Börjar det redan nu med sån här trots, han är ju bara 10månader?

Jag ska inte sticka under stolen med att jag är helt slut efter en dag tillsammans med min lilla kille och varje morgon känns det som jag har 10kilo grus i ögonen. Kunde lätt sova 24h till men jag tror att det är för man sover men är på sin ”vakt” även i sömnen ifall Miralem rör sig eller skulle börja gråta. Självklart skulle jag inte byta det här mot någonting då jag älskar min familj mest över allt. Energi stjälande liten kille som samtidigt öser på med energi och lyckostunder.

Jag har varit lite off och känt mig orolig som jag skrev i ett tidigare inlägg. Har en knöl på mitt lår som varit där i över 1år men äntligen tog jag mig i kragen och bokade tid hos vårdcentralen, fick tid nu på tisdag och kommer skriva om det i mitt nästa inlägg.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *