Sociala Medier

Det blev en tur till Karlslund idag för  att njuta av natur och få frisk luft. Nisvet och jag har kommit överens att vi ska komma ut med Miralem minst en gång per dag så han också får komma ut och se sig om. Är det alltid kul att gå ut?
Ja när man väl är ute men momenten innan vill man helst snabbspola!
Jag sa till Nisvet idag att vi måste flytta till ett land som alltid är varmt då jag inte orkar kriga med 100klädesplagg varje dag. Hoppas att vi får chansen att göra det någon dag. 

Idag var det väldigt kallt men det var så magiskt fint ute!
först var det sol men disigt så det gav en väldigt trolsk känsla när man gick runt o skogen. På vägen hem sprack diset upp och fram kom en klarblå himmel och en strålande sol, UNDERBART!

Jag är så himla tacksam för min tillvaro och människorna i den. Finns det människor i din närhet som bara tar energi?

Försök att bryta med dem men om det inte är ”möjligt” försök att ignorera! jag gillar talesättet: Kill em with kindness. Det finns vissa stunder då jag har velat blotta andra människors handlande men jag har låtit bli. Varför sjunka till deras nivå? Det måste göra så mycket mer ont i dessa människor, så jag tycker faktiskt mest synd om personer som har haft viljan att göra mig illa med ord, speciellt eller typ 100% över sociala medier.

Om man inte känner mig tillräckligt för att säga det i mitt ansikte så har man ingen anledning att skriva det på instagram eller facebook mm..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *