Sunshine, Rainbows & Relationships

Här är ytterligare några bilder från helgen.

Tankar
Tänkte börja med inlägg där jag skriver om tankar och funderingar som jag har. Ni får hemskt gärna kommentera och skriva vad ni har för tankar om ämnet jag skriver om.

Jag började skriva om elakheter på sociala medier i mitt förra inlägg. Har sedan dess kanske läst min egna text och insett att den är väldigt kort och nästan utan innehåll. Mest ett påstående liksom.

Det jag ville komma fram till är väl mest att när människor slipper att möta en person ansikte mot ansikte, så tror kanske även denne att man slipper stå till svars för sina handlingar. I många fall är det nog så också men då har jag några frågor till personer som gör detta.
Varför gör ni det?
Vad gör era åsikter så speciella att de måste vädras?
Var det värt det?
Hur kändes det efteråt, och kanske inte bara direkt efter utan flera månader/år?

Finns säkerligen ännu fler frågor som jag skulle vilja ställa men det var några iallafall. Sedan tycker jag att det är sorgligt om man måste trampa på andra för att lyfta sig själv.

När någon person valt att gå vidare och att man då hör av sig till exets nya respektive är kanske en av de mest korkade sakerna man kan göra kan jag tycka. Har förståelse om man är i tonåren och första kärleken men sedan borde man väl ändå kunna ha en självbevarelsedrift och inse att ett sådant beteende är allt annat än sunt. Det är liksom som man måste hitta en bov att lägga skulden på istället för att titta på förhållandet man hade. Kanske var det inte så sunt när det kom till kritan? Vi kanske var för olika och ovilliga att mötas halvvägs? Jag/han/hon/hen var kanske inte redo för ett förhållande. När det rationella tänkandet och även handlandet inte vill samspela med dig, gå ut och gå gärna med musik man gillar i öronen innan man väljer att göra något förhastat.

Förhållanden kan vara brokiga, osunda och krossa hjärtan men förhållandet till dig själv är det allra viktigaste. Att människor kommer och går på olika sätt är en del av vår verklighet vare sig man vill det eller inte. Ju snabbare man inser det och accepterar det så tror jag att man först då kan börja bygga på relationen med sig själv. Att man inte heller äger en annan person tycker jag också är en viktig punkt, man väljer varandra men det betyder inte att saker kan förändras med tiden och om någon vill gå då ska den göra det. Finns inget sunt i att stanna kvar och jag skulle absolut inte vilja att någon stannade kvar med mig emot sin vilja.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *