Summertime

 

Bilderna är från min Iphone & Google.

Äntligen kom mitt paket från ASOS med mina skor som jag kollat på i typ en hel månad och velat. Kan säga såhär I LOVE EM köpte även tre solglasögon. Älskar solglasögon och vill gärna ha många olika.             Nu får gärna sommaren komma, helst igår! Längtar så sjuuukt mycket till i slutet av Juli då vi åker iväg i lite över en månad, helt sinnes och speciellt för mig som aldrig har haft mer semester än i två veckor i rad.

Varför jag har med bilder på Lana Del Rey (bilderna lånade från Google) är för att hon är en riktig stilikon för mig och en girlcrush! Så himla snygg och grym musik gör hon också! Har lovat mig själv att börja våga köpa kläder som inte är ”safe” utan mer färger, mönster osv.

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *