Walking and talking

Dessa bilder är från förra helgen, fina karlslund och min fina familj!

Hur skönt är det inte att ta promenader?

Jag blir ofta väldigt nedstämd under höst/vinter när det är kallt och mörkt, denna vinter är inget undantag.

När denna nedstämdhet kommer vill jag gärna bara stänga in mig och inte gå ut och typ vänta på sommaren. – någon som kan relatera till detta? då är det viktigt att sparka upp sig ur soffan så man kommer ut och rör på sig. Det känns liksom 1000ggr bättre efteråt, iallafall för mig. Gå gärna med bra musik i öronen eller ha med dig en kompis så ni kan prata av er det brukar hjälpa en hel del.

idag var jag ute och sprang med min kusin Louise som dessutom fyllde 25år idag! Hipphipphurra! (men sen när blev vi så gamla, vi var väl nyss 14år..Eller?!!) När vi sprang hade jag mycket energi nästan hela vägen men blir gärna lat på slutet och vill gärna jogga långsamt men Louise tar täten och utbrister nu ökar vi sista biten! Gud ja ville fälla henne där och då men hakade på och det var skönt att ta ut det där sista. Känner mig nästan som en ”ny” person efter detta och har satt upp nya mål som gör mig och ska hålla mig motiverad.

Det kommer komma ett inlägg här inom en snar framtid om något väldigt spännande för mig! Håll ögonen öppna. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *