Mountains are calling

Planerna ser ut att ha ändrats för sommaren då jag fått ett heltidsjobb som gör det omöjligt för oss att resa, iallafall så länge som vi tänkt. Typiskt men det öppnar upp för en dröm jag haft ett bra tag nu, att resa tillbaka till USA men då för att främst besöka nationalparken Yosemite. Blev helt förtrollad när jag och Nisvet såg en dokumentär om klättrare på Netflix. Detta kommer isåfall att göras i september. Jag håller alla tummar och tår och ska jobba som ett djur men samtidigt också njuta av livet på vägen!

Tänk att vår lilla son blev ett helt år den 23februari, helt sjukt! Tiden flyger förbi även fast det inte alltid känns så.

Bilderna jag har postat med detta inlägg är från i höstas när vi besökte Rosendal i Närkes kil eller i närheten iallafall. Lite knepigt att hitta men fy va fint det är när man väl hittat rätt. Vi hade med oss subway i ryggsäcken och satt däruppe på toppen med en underbar utsikt plus två tokiga hundar som körde race haha!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *