climbing the highest mountains

Idag var vi och besökte ÖrebroKlättergym

lika grymt som när jag var här för typ 3år sedan och sambon blev helt såld på att klättra. Det är en sån sjukt bra träning och jag gillar att det inte känns som man ”tränar” utan man löser ”problem” som det kallas. Det går alltså ut på att man följer färgen på greppen och det finns självklart olika svårighetsgrader, Allt från nybörjare till stenhårt. Är ni som mig och gillar att testa på olika träningsformer så kan jag varmt rekommendera ett besök på närmaste klättergym/anläggning. Jag kommer köpa ett kort här istället för ett vanligt gym!

Miralem har ett blåmärke vid ögat vilket han fick när han ramlade hemma efter han jagade hundarna. Usch får så ont i hjärtat när sånt händer men denna lilla krabaten är en riktig tuffing och envis som en åsna, haha.

Thightsen är från conquer och om ni klickar på namnet i blått här så har jag länkat till deras shop. skriver ni CAROLIN25 i kassan så får ni alltså 25% på erat köp! Hur Nice?! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *