Jeans & Boots

 

Hejsan kära läsare!

Idag har vi haft en riktigt mysig familjedag, förutom att Miralem har lite feber. Dock började den gå ner idag på eftermiddagen/kvällen. Första gångerna Miralem varit sjuk så trodde man att han skulle vara lugn, ledsen och klängig men han är nästan lika pigg som vanligt så att stanna inne en heldag är bara att glömma, om han inte är riktigt, riktigt sjuk. När vi kom hem igen somnade Nisvet när han nattade Miralem och jag somnade i soffan kl19, snacka om trötta småbarnsföräldrar, haha! Vaknade lagom till Melodifestivalen för att sedan lägga in dessa bilder.

Kläderna kommer från Lager 157 förutom jackan (Levis) som jag ”lånade” av Nisvet.

Kan inte hjälpa att tänka på vad fort tiden faktiskt går. Miralem är över 1år och utvecklas och växer varje dag känns det som. Vart tog min lilla bebis vägen?!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *